Instagramin valloitus

Somen ammatillinen hyvödyntäminen on tätä päivää, eikä yksikään asiantuntija, myyjä, vaikuttaja tai yrittäjä voi jäädä tämän muutoksen ulkopuolelle.

Henkilökohtainen valmennuksen runko on rakennettu vastaaman asiakashankinnan, brändinrakentamisen, myynnin ja sisällöntuotannon haasteisiin, mutta jokaisen valmennettavan kanssa tehdään henkilökohtainen kartoitus ja vastataan niihin kysymyksiin, jotka ovat juuri nyt hänelle ajankohtaisia.

Valmennuksen hinta on 260,00 ( sis.alv)

Valennuksen käytyäsi

  • osaat laatia itsellesi liiketoimintaa tukevan sisältö- ja digimarkkinointisuunnitelman,
  • osaat tehdä kohderyhmääsi kiinnostavaa sisältöä
  • osaat erottua muista vahvalla ja omalla brändillä
  • osaat hyödyntää numerotilastoja toiminnan tehona
  • osaat asiakaspolun perusteet

Sosiaalisen myynnin taidoilla parannat liiketoimintasi kasvua ja erotut muista

  Henkilökohtainen valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat mm. Instagramista myynnillisen apuvälineen palvelujen / tuotteiden esiintuomiselle, sekä verkostoitua potentiaalisen kohderyhmän kanssa.

Valmennuksessa käydään läpi kaikki perusteet, jotka tukevat ja ovat pohjana myynnilliselle kasvulla, aktiivisella toiminnalla ja laadukkaalle sisällölle.

1,6 miljoonaa suomalaista on jo Instagramissa, olethan sinäkin?

Minulla on intohimo, auttaa sinua sosiaalisen myynnin uudella kentällä, joka sisältää paljon myynnin ja asiakashankinnan perinteitä, mutta on helpompaa, kivempaa ja näkyvämpää sekä tehokkaampaa, kun perusteet ovat kunnossa. Henkilökohtainen valmennus, on sinulle oikea valinta, kun haluat tulla näkyväksi ammattilaiseksi ja erottua, persoonallisella asenteella.

Kaipaatko lisätietoja?