Digitaaliset oppaat – itseopiskeluun

Olen koonnut näihin oppaisiin ajakohtaiset tiedot sosiaalisen myynnin tueksi ja toimintasuunnitelman käynnistämiseksi. Suunnittelu ja tavoitteiden määrittely ohjaa tekemistä sekä pitää toiminnan aktiivisen sekä hauskana. Orgaanisen kasvun rakentaminen on tuloksellista, mutta vaatii sinnikkyyttä ja sitkeyttä. Miten näyt, vaikutat ja osallistut ovat avaimia onnistuvassa sosiaalisessa myynnissä, sillä ihmiset ovat yhä enemmän verkostoitumassa, viihtymässä ja viettämässä aikaa sosiaalisen median alustoilla. Verkostoituminen kuuluu olennaisena osana aktiiviseen tekemiseen. Hyvä puoli tässä kuitenkin on se, että olemalla aktiivinen osallistuja, sitoutat omalla mallilla myös seuraajasi ja silloin he mahdollistavat sinulle liiketoiminnallisen kasvun.

Sosiaalisen myynnin työkirja opastaa sinut tekemään suunnitelmia ja liiketoiminnallisia tavoitteitasi. Se auttaa sinua yksinkertaisella tavalla yhdistämään oman jo voimassaolevan ammattitaidon sekä kiinnostuksesti kohteet myynnin työkaluksi.

Työkirjan vahvuudet!

Auttaa sinua laatimaan liiketoimintaa tukevia some suunnitelmia

Auttaa sinua rakentamaa oman näköistä brändiä

Auttaa sinua sisällöntuotannon perusteisiin

Auttaa sinua rakentamaan sosiaalisesta mediasta myynnin kanavan

Sosiaalisen myynnin työkirja 30,00 + alv 24%

Instagram ja Instagram- mainonta kasvaa sekä moni puolistuu jatkuvasti. Palvelu on noussut yhdeksi suosituimmaksi sosiaalisen median alustoista ja Suomessakin Instagramilla on jo 2,3 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä ovat yksityishenkilöitä, jotka etsivät seurattavia tilejä mm. hankintojen, tekemisen, viihtymisen tai informaation takia. Instagramissa voidaan mainostaa monin tavoin, joko syötteessä tai stooreissa, useita erilaisia malleja hyödyntäen. Syötteen etuna on, että mainokset sulautuvat saumattomasti ja luonnollisesti muiden kuvien joukkoon, kunhan sisältö herättää riittävänä kiinnostuksen.

Myynnin alustaksi Instagram – opas, avaa sinulle Instagramin toiminnallisia vaihtoehtoja, auttaa sinua keskittymään olennaiseen ja neuvoo mitä kannattaa asiantuntija- yritystilillä huomioida.

Oppaan vahvuudet!

Auttaa sinua Instagramin haltuunotossa (mitä ja miksi)

Auttaa sinua luomaan oman näköistä brändiä ja sisältöä, alustan mahdollisuuksia hyödyntäen

Auttaa sinua suunnitelmalliseen työskentelyyn

Myynnin alustaksi Instagram opas 15,00 + alv 24%

Digitaalisten tuotteiden toimitusehdot, voimassa 16.5.2022 alkaen. Pidätän oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tuotteet tilataan whats app painikkeella tai lähettämällä sähköpostia heidi@parasfiilis.fi Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tehdessäsi tilauksen, sitoudut kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Maksaminen ja maksutavat; käytössä on mobilepay ja laskutus vaihtoehdot. Digituotteet toimitetaan 48 tunnin kuluessa hyväksytystä maksusuorituksesta ja ovat ladattavissa sähköpostilla toimitetun linkin kautta pilvipalvelusta.

Copywrite ©Heidi Palm