Digitaaliset oppaat – itseopiskeluun

Olen koonnut näihin oppaisiin ajakohtaiset tiedot sosiaalisen myynnin tueksi ja toimintasuunnitelman käynnistämiseksi. Suunnittelu ja tavoitteiden määrittely ohjaa tekemistä sekä pitää toiminnan aktiivisen sekä hauskana. Orgaanisen kasvun rakentaminen on tuloksellista, mutta vaatii sinnikkyyttä ja sitkeyttä. Miten näyt, vaikutat ja osallistut ovat avaimia onnistuvassa sosiaalisessa myynnissä, sillä ihmiset ovat yhä enemmän verkostoitumassa, viihtymässä ja viettämässä aikaa sosiaalisen median alustoilla. Verkostoituminen kuuluu olennaisena osana aktiiviseen tekemiseen. Hyvä puoli tässä kuitenkin on se, että olemalla aktiivinen osallistuja, sitoutat omalla mallilla myös seuraajasi ja silloin he mahdollistavat sinulle liiketoiminnallisen kasvun.

Sosiaalisen myynnin työkirja opastaa sinut tekemään suunnitelmia ja liiketoiminnallisia tavoitteitasi. Se auttaa sinua yksinkertaisella tavalla yhdistämään oman jo voimassaolevan, ammattitaidon sekä kiinnostuksesi kohteet myynnin työkaluksi.

Työkirjan vahvuudet!

Auttaa sinua laatimaan liiketoimintaa tukevia some suunnitelmia.

Auttaa sinua rakentamaa oman näköistä brändiä.

Auttaa sinua ymmärtämään sisällöntuotannon tarkoituksen ja tavoitteet.

Auttaa sinua rakentamaan sosiaalisesta mediasta myynnin kanavan.

Sosiaalisen myynnin työkirja 45,00 + alv 24%

Instagram valloitus- oppassa avataan instagramin tekniikkaa ja mahdollisuuksia. Tämän oppaan kanssa pääset näppärästi rakentamaan omaa instagram alustaa sosiaalisen myyntiin. Sosiaalisen median ammatillinen hyvödyntäminen on tätä päivää, eikä yksikään asiantuntija, myyjä, vaikuttaja tai yrittäjä voi jäädä tämän trendin ulkopuolelle. Instagram on noussut yhdeksi suosituimmaksi sosiaalisen median alustoista ja Suomessakin Instagramilla on jo lähes 3 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä ovat yksityishenkilöitä, jotka etsivät seurattavia tilejä mm. hankintojen, tekemisen, viihtymisen tai informaation takia.

Oppaan vahvuudet!

Auttaa sinua starttaamaan instagramin tekemisen tavoitteellisella tavalla.

Auttaa sinua suunnitelemaan oman näköisen ja tavoitteiden mukaisen brändin.

Auttaa sinua pohtimaan visuaalista ilmettä.

Auttaa sinua sisällöntuotannon perusteisiin.

Instagramin valloitus opas 25,50 + alv 24%

Sisältö- ja digimarkkinointi ei koskaan ole irrallisia toimintoja, vaan ne liittyvät voimakkaasti omaan toimintaan. Instagramissa voidaan mainostaa monin tavoin, joko syötteessä tai stooreissa, useita erilaisia malleja hyödyntäen. Syötteen etuna on, että mainokset sulautuvat saumattomasti ja luonnollisesti muiden kuvien joukkoon, kunhan sisältö herättää riittävänä kiinnostuksen.

Myynnin alustaksi Instagram – opas, avaa sinulle Instagramin toiminnallisia vaihtoehtoja, auttaa sinua keskittymään olennaiseen ja neuvoo mitä kannattaa asiantuntija- yritystilillä huomioida.

Oppaan vahvuudet!

Auttaa sinua ymmärtämään sosiaalisen myynnin kokonaisuutta.

Auttaa sinua luomaan asiakaslähtöistä sisältöä.

Ymmärrät suunnitellun ja säännöllisen työskentelyn vaikutuksen myyntiin.

Myynnin alustaksi Instagram opas 45,00 + alv 24%

Myynti tapahtuu yhä enemmän ja nopeammin erilaisilla alustoilla. Kuluttajat ovat kaiken aikaa läsnä ja seuraavat kiinnostuksen, tarpeen ja viihtymisen takia palvelutarjontaa. Yrittäjälle kausiin- ja teemoihin perustuva asiakashankinta ja asiakkaanohjaus ovat taitoja, jolla tuetaan perinteistä markkinointia. Kampanjat on syytä aina aloittaa hyvissä ajoin jotta, voimassa oleva ja uusi yleisösi näkee viestisi riittävän usein. Markkinointi on pääasiassa viestintää monessa muodossa, käytä tätä hyväksi.

Miten lahjaideoita myydään somessa- video-opas, auttaa sinua rakentamaan toimivia kampanjoita, jotka lisäävät tunnettavuuttasi (brändiäsi), sitouttavat ja tukevat liiketoimintaasi.

Video-oppaan vahvuudet

Auttaa sinua laatimaan kausi- ja teemakohtaisia kampanjasuunnitelmia.

Auttaa sinua rakentamaan kampanjoista toimiva sosiaalisen myynnin osa.

Auttaa sinua ymmärtämään, miten kuluttajan sitouttamiseen ja ostoprosessiin voidaan Instagramissa vaikuttaa, oikein kohdistetulla kampanjalla.

Miten lahjaidoita myydään somessa – video-opas 79,00 + alv 24%

Tuotamme uusia ja ajankohtaisia digioppaita, auttaaksemme sosiaalisen myynnin haltuunotossa ja helpottaaksemme, oppimisesi matkaa perinteisestä myynnistä digiajan moniosaajaksi.

Digitaalisten tuotteiden toimitusehdot, voimassa 16.5.2022 alkaen. Pidätän oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tuotteet tilataan whats app painikkeella tai lähettämällä sähköpostia heidi@parasfiilis.fi Kaikki asiakastiedot käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti. Tehdessäsi tilauksen, sitoudut kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Maksaminen ja maksutavat; käytössä on mobilepay ja laskutus vaihtoehdot. Digituotteet toimitetaan 48 tunnin kuluessa hyväksytystä maksusuorituksesta ja ovat ladattavissa toimitetun linkin kautta pilvipalvelusta.

Copywrite ©Heidi Palm